Etter å ha jobbet i bransjen i 6 år, har jeg hatt klienter innenfor en rekke forskjellige områder. Her er det vanligste årsakene til at jeg har fått mange repeterende kunder for SEO- oppdrag på Upwork.

 

Du har ikke tid til å gjøre jobben selv

De fleste som driver forretning har ikke tid til å bli en SEO ekspert på fritiden i tillegg. Det koster selvfølgelig litt penger, men betalingen er at du får inn flere kunder på nettsidene, og at du kan heller fokusere på å levere varer og tjenester som kundene dine blir fornøyd med.

 

Det er for komplisert å sette seg inn i

SEO verktøy kan være kompliserte å forstå for mange. Du må sette av mye tid til å forstå alle de forskjellige verktøyene, og i tillegg hvordan du bruker dem effektivt. En søkeordsanalyse går kanskje raskt, men hvordan skal disse implementeres? Du kna sjekke alle feil du har på nettsidene på 5 minutter, men hvordan skal disse rettes opp på riktig måte?

 

Du bruker mye penger på annonsering

I begynnelsen må nok alle innfinne seg i å benytte seg av betalt markedsføring. Men over tid er målet å redusere dine annonsekostnader ved å få inn kunder direkte fra søkemotorene. Dette trenger ikke nødvendigvis å ta veldig lang tid dersom du får tak i rett person for jobben!

 

Vanskelig å finne gode kilder

Skal du være din egen SEO spesialist, kan det være vanskelig å sortere klinten i fra hveten. Med endeløst av Youtube-guruer som finnes der ute, er det vanskelig å finne gode kilder til gratis informasjon om SEO som virkelig fungerer.

 

Norske SEO byråer koster for mye

Det er ikke uvanlig at et SEO byrå tar 20 000 kroner og oppover i retainer per måned for å hjelpe deg med SEO. Da kan det ta svært lang tid før arbeidet betaler seg i ettertid. Kvalitet koster selvfølgelig noe, men det er ikke alle som har råd til slike kostnader i en oppstartsfase i tillegg til annonsering.

 

Du trenger SEO kurs og opplæring

Jeg kan hjelpe deg med å komme i gang med SEO med enkle trinn og veiledning på dine nettsider. Ved å ta en fullstendig analyse og legge opp en strategi til deg, tar vi et kurs sammen og avtaler tidspunkt hver uke for samtale og gjennomførelse av planen.