Ofte stilte spørsmål om SEO og hvordan mine tjenester for søkemotoroptimalisering fungerer.

Hvordan starter vi med å optimalisere våre nettsider?

Først kan du ta kontakt med meg for å ta en gratis analyse av din nettside. Der påpeker jeg de viktigste punktene vi må jobbe med for å forbedre synligheten din i søkemotorene. Du er ikke forpliktet til å kjøpe noen tjenester av meg i ettertid. 

Hvordan bestiller vi SEO hjelp?

Jeg foretrekker å bruke Upwork som betalingsmetode og plattform med mine kunder. Dette gir deg en transparent plattform for kontakt og kostnader du bruker på ditt prosjekt. I tillegg er det enklere i forbindelse med fakturering ettersom jeg holder til å Filippinene. 

Når kan jeg forvente resultater på SEO-arbeidet?

Dette kommer litt an på hvor mye som er nødt til å rettes på. Men som regel så gir jeg en klar indikasjon på hvor lang tid det vil ta å forbedre synligheten din i min gratis SEO analyse som du kan bestille helt kostnadsfritt. 

Kan du hjelpe meg med backlinks?

Ja, jeg har en god metode for å skaffe backlinks fra nettsider med høyere autoritet, som innbefatter en kombinasjon av gjesteinnlegg og gjestekommentarer på blogger. Denne prosessen jeg bruker har fungert godt for mange av mine egne nettsider. 

Hva slags SEO kurs tilbyr du?

Jeg tilbyr et skreddersydd SEO kurs ut i fra hva slags virksomhet du driver på nett. Da planlegger jeg kurset individuelt. Årsaken er at nettbutikker, blogger og lokale firmasider har forskjellige behov for SEO. 

Kan du også optimalisere Google ads kampanjer?

Jeg er sertifisert Google ads manager og kan hjelpe deg med å tilpasse dine annonser for å få bedre CTR og mer relevante klikk. Ta kontakt så kan vi avtale en pris for dette basert på CTR uten etableringskostnader.