01 Jan

Denne tjenesten passer for deg som er ute etter å bygge en hjemmeside fra grunn, eller har en hjemmeside fra før som trenger oppussing. Har du en eldre hjemmeside som er bygget før 2013, er det all grunn til å vurdere en ny hjemmeside. Eldre maler og nettsidebyggere var ikke godt optimalisert for mobiltelefoner før dette årstallet. Men om du har behov for denne tjenesten er avhengig av en rekke faktorer. Det må først tas en SEO analyse for å vurdere om løsningen du har i dag ikke er brukervennlig nok for mobiltelefoner. Deretter får du et forslag på hjemmesideløsning som kan være mer interessant for deg og din bedrift. 

Over 88 % av trafikken du får er fra mobiltelefoner

Enten du driver nettbutikk eller har enkle firmasider, vil mesteparten av trafikken din komme fra mobiler. Derfor er det viktig at du velger en løsning som er godt optimalisert for dette. Google vet hva du har bygget hjemmesidene dine på, enten det er Wordpress, Shopify eller andre systemer. Systemet du bruker vil påvirke din SEO, i og med at en rangering faktor på Google er leservennlighet og brukervennlighet på mobiltelefoner. Flere algoritmer måler hvor enkelt det er å navigere på hjemmesidene dine, og hvor lett det er å lese tekst og se bilder. Scorer du lavt på disse faktorene, er dette noe som er nødt til å endres på, uavhengig av hvor mye tekst og innhold du pøser ut på hjemmesidene. 

Start din nye hjemmeside på riktig måte

Har du ikke en hjemmeside fra før og ønsker å starte på riktig fot i søkemotorene, passer denne tjenesten perfekt for deg. Du får ikke bare fokus på layout, og vi starter arbeidet med å kartlegge hvordan du skal rangere i søkemotorene med en helt ny hjemmeside. Løsningen som bruker er avhengig av hvilke funksjoner du trenger, og om det er nettbutikk eller firmasider. Det vi sørger for er at du får den mest oppdaterte, brukervennlige og kostnadseffektive løsningen for fremtiden. 

Utdaterte løsninger kan gi problemer med indeksering

Sliter du med å indeksere innhold på Google? Det kan være flere faktorer til dette, blant annet systemet du bruker på opprettelse av dine hjemmesider. Noen av disse løsningene gir deg en rekke problemer med indeksering av sider du skriver, og dette påvirker hvor synlig du er i søkemotorene. Har du alt for mange sider som blir ignorert av Google, kan det være lurt å bytte til et system som ikke gir deg like mange komplikasjoner. 

Systemer du kan få hjelp med: 

  • Wordpress
  • Shopify
  • Magento
  • Strikingly
  • Site123

Få en bedre optimaliserte hjemmesider for kun 4990,-

Dette er en pris for firmasider som trenger oppussing og ny plattform. Den er en del av SEO Spesialist pakken som krever minimum 3 måneders betaling. I denne pakken får du: 

  • Overført og redigert dine eksisterende hjemmesider for bedre SEO
  • Laget ny design og layout som er bedre mobiloptimalisert
  • Strategi for videreutvikling av innhold for å oppnå bedre resultater på Google
  • Skrevet nytt innhold som er relevant for din tjeneste

Du trenger ikke å skifte domenenavn eller slette dine gamle hjemmesider

Dersom du ikke oppnår gode resultater med de nye hjemmesidene dine, så kan du enkelt flytte tilbake til den gamle løsningen du har i dag. Det eneste vi gjør er å overføre ditt domenenavn til den nye plattformen, og dette kan endres i ettertid dersom du tar vare på de gamle hjemmesidene. Oppnår du ikke bedre resultater med overføring til nye hjemmesider, får du en en garanti på kjøpesummen. Du får tilbake 4990,- etter 3 måneder dersom hjemmesidene dine har ikke økt i rangering, eller færre nettsider har blitt indeksert på grunn av overflyttingen. *Denne garantien gjelder kun for eksisterende hjemmesider som migreres til et nytt system. 

Hvem gjelder tjenesten for?

For deg som starter helt fra scratch. Tjenesten gjelder for opprettelse av hjemmesider opptil 30 sider med nytt innhold. For allerede etablerte hjemmesider, gjelder prisen gjelder for firmasider opptil 50 sider. Dersom du driver en nettbutikk med et stort utvalg av produkter, eller har flere sider enn dette, kan andre priser gjelde. Ta kontakt for et pristilbud og gratis SEO analyse av dine hjemmesider, så får du et pristilbud på overføring av dine hjemmesider.

 Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.