28 Dec

Kurs i søkemotoroptimalisering som er tilpasset din nettside. Dette innebærer at kurset blir planlagt i forveien ut ifra en SEO analyse av dine nettsider, og deretter settes kurset opp som en trinnvis plan for å forbedre din plassering i søkemotorene. Du får opptil 6 måneder støtte og veiledning dersom du trenger bistand til å rette opp i feil på dine nettsider. 

Hvorfor ta et tilpasset SEO kurs?

Fordi forskjellige bransjer krever forskjellige SEO-teknikker. Du må tilpasse deg konkurrentene dine, og da hjelper du deg ikke med en generell tilnærming. Du har sikkert sett en rekke videoer på YouTube om at du bør pøse på med bloggartikler, bake inn søkeordene dine overalt, og satse på long tail keywords. Alt dette er ubetydelig dersom Google foretrekker noe annet fra dine konkurrenter. Derfor analyseres først konkurrentene dine, og hvilke SEO-teknikker de bruker for å oppnå gode resultater. 

Kurset blir tilpasset: 

  • Firmasider - Nettsider som promoterer tjenester som ikke er spesifikt til et område i Norge
  • Lokal SEO - Nettsider som kun promoterer sine tjenester i en spesiell by eller område i Norge
  • Nettbutikker - Hvilke funksjoner og oppsett du bør ha for å oppnå mer synlighet på produktene dine på Google
  • Blogger -  Hvordan bygge opp en blogg og innholdet med en leservennlig struktur som Google liker

Når starter SEO-kurset?

Alt starter med å ta kontakt for å ta en gratis SEO analyse av dine nettsider. Deretter så undersøker jeg konkurrentene dine, og oppretter et kurs til deg. Forvent at det tar ca. 5 virkedager før vi kan starte med kurset. Vi avtaler et tidspunkt for å starte, og vi kan godt ta videosamtaler på Messenger, Whatsapp eller andre plattformer du ønsker. 

Før vi starter kurset: 

Jeg trenger tilgang til Google Search Console og Google Analytics. Dette kan du gjøre ved å invitere meg på disse plattformene ved å sende en invitasjon til min e-postadresse. Da får jeg et bedre overblikk over hvilke problemområder nettsiden din har, for eksempel nettsider som ikke blir indeksert av Google. 

Kursets varighet: 

Kurset blir lagt opp som en arbeidsplan fremover som du må gjøre. På videosamtalene planlegger vi sammen hva du skal gjøre frem til neste samtale. Vi tar dette når du har tid, enten du vil fullføre alt i løpet av noen få uker, eller fordele oppgavene over flere måneder. Du kan alltid ta kontakt med meg på messenger dersom du trenger litt hjelp og veiledning underveis. Prisene inkluderer støtte og support opptil 6 måneder. 

Priser for SEO kurs oppdatert for 2024

SEO Starter | Pris 4990: Rett opp feilene på dine nettsider. Vi tar en gjennomgang av SEO-analyser og hvilke punkter du må jobbe med for å forbedre for å oppnå bedre resultater i søkemotorene. Dette kan for eksempel være at nettsidene dine er for trege, problemer med indeksering på Google, eller for dårlig SEO-kvalitet på innholdet ditt. 

Vi skal også se litt på konkurrentene dine, og hva de har gjort for å prestere godt i søkeresultatene. Dette tar ca. 8 timer med videosamtaler som vi kan fordeles over flere dager. Har du spørsmål til hvordan du skal rette opp forskjellige problemer, får du support i opptil 6 måneder. 

SEO Plus | Pris 6990: Du får en fremdriftsplan sammen om hvilke søkeord og innhold du bør lage for å slå konkurrentene dine. Her skal vi gjennomgå hvilke backlinks de har, og hvordan du kan prøve å kopiere strategien for å få flere backlinks til høyere DA/DR. Kurset inneholder alt i SEO-starter, men inkluderer 4 timer med opplæring i dette. Kursene foregår 1 og 1. Det er kun du og jeg som er på dette kurset, ingen andre. Dette er ikke et generelt SEO kurs, men en konkret arbeidsplan kun laget for deg. 

Meld deg på SEO kurs: 

Ta kontakt med meg på Upwork. Betaling for kurset vil foregå på denne plattformen. Både bedrifter og privatpersoner kan bruke Upwork for betaling. 

Før kurset starter må betalingen overføres til Upwork, men du trenger ikke å godkjenne betalingen før kurset har startet, og vi har fullført den første samtalen sammen. 

Før SEO kurset starter, tar jeg en analyse av nettsidene dine, og sjekker hvilke punkter vi må gå gjennom i kurset. Deretter tar jeg kontakt med deg for å avtale det første møtet på videosamtale. 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.