31 Dec

Et enmannsbyrå som har hjulpet mange kunder innen søkemotoroptimalisering. Med en utprøvd strategi for å skape kontinuerlig organisk vekst, kan du se effekten av arbeidet raskt etter i igangsettelse. Jeg leverer garantert lavere pris enn byrå i Norge, og følger stadig med på utviklingen av SEO.

Hvordan er rangeringen din etter Google oppdateringen i oktober 2023? Mange har tapt domeneautoritet i søkemotorene de siste månedene. Med stadig endringer i algoritmen, kan du få hjelp og sørge for at dette ikke skjer deg. 

Hjelp til optimalisering av dine hjemmesider og priser for 2024

Jeg leverer SEO tjenester innen både teknisk og on-page problemer som hindrer deg i å bli mer synlig i søkemotorene.

Ved å bruke de beste verktøyene for søkemotoroptimalisering, kan du sørge for at hjemmesidene dine alltid er oppdatert. 

Her er noen av de vanlige tjenester som jeg leverer: 

  • Omskriving og implementering av søkeord
  • Opprette nye artikler og innhold til nettsidene
  • Sjekker tekniske feil og fjerner døde linker
  • Optimaliserer hastighet og brukeropplevelse på mobil
  • Outreach for backlinks med white hat teknikker

Prisen for mine SEO Spesialist tjenester er på 9990,- per måned, og du står fritt til å avslutte kontrakten dersom du ikke er fornøyd med tjenesten.

Men for at vi skal samarbeide sammen, er du nødt til å stole på meg. Glem gamle teknikker som ikke fungerer lengre, og tørre å prøve noe nytt. 

Mange skriver fortsatt tekster på gamlemåten

Det er ofte at jeg ser nettsider som fortsatt tror at keyword spamming fungerer. Du oppretter en liste med 20 til 30 søkeord, og prøver å implementere dem så generisk som mulig, i håp om å rangere på Google. Dette fungerer ikke lengre for god SEO, og du må tenke ut av boksen og være original. 

Kopiering av dine konkurrenter fungerer heller ikke. Mange oppretter nesten de samme meta-titlene og beskrivelsene, i håp om å slå dem på Google dersom de skriver et par hundre ord ekstra i artikkelen. 

Min teknikk for å skrive en god tekst har en helt annen strategi, og har en mer logisk oppbygning med naturlig implementerte søkeord. Meta-titler og beskrivelser vil også skille seg ut, og dermed skape mer interesse fra Google.

Tenk på dette: Hvis du har lavere domeneautoritet enn konkurrentene dine, og kun skriver mer eller mindre det samme som dem, hvorfor skal Google velge å erstatte dem i søkeresultatene med deg?

Få en tilpasset tjeneste som leverer resultater

Enten du driver nettbutikk, skriver blogg, leverer tjenester på nett eller kun lokalt på enkelte steder i Norge, krever forskjellig optimalisering. Skal du optimaliseres for enkelte steder som Trondheim, Oslo eller andre byer, kan jeg hjelpe deg med SEO for å skaffe deg trafikk fra de stedene du faktisk leverer dine tjenester. 

Alt starter med en gratis analyse av dine hjemmesider og konkurrentene dine. Deretter legger vi en strategi for optimalisering. Jeg bruker verktøy som hjelper med med å finne ut av hvem dine største konkurrenter er, og hvilke søkeord vi må satse på. 

I tillegg må vi også sjekke hva konkurrentene dine har gjort on-page og off-page for å vite mer nøyaktig hvilke tiltak som vil være mest gunstig for deg. 

Ved å velge riktige søkeord og riktig strategi, unngår vi mye etterarbeid og korrigering i senere tid. 

Optimalisering av Google ads og Facebook

SEO er en langsiktig strategi, og det er ikke sikkert at du vil få førsteplassen med en gang. Men målet er at du skal få redusert annonsekostnadene dine over tid, slik at du får mer igjen for trafikken du får inn på dine hjemmesider. 

Men mange bruker også alt for mye penger på Google Ads og Facebook reklamer dersom de ikke er flinke til å optimalisere disse. Jeg har også erfaring med å hjelpe mine klienter med å få mer igjen for sine annonsekroner på disse mediene. 

Ved å legge opp en god strategi og finne gode søkeord for kampanjene som ikke har for mye konkurranse, kan vi legge opp en markedsføringskampanje som er finspisset for å få inn trafikk til dine hjemmesider. Dette vil både gi deg høyere CTR og konvertering. 

Et SEO byrå med flere hjelpere

Etter å ha jobbet i over 5 år med å skrive og optimalisere tekster, har jeg fått mine beste tips gjennom et stort nettverk av frilansere på Upwork. Her samarbeider vi ofte på prosjekter dersom vi støter på problemer, og hjelper hverandre med å få til bedre resultater for våre klienter. 

Vi deler for eksempel tips til å skaffe bedre backlinks, optimalisere tekster og tekniske problemer som oppstår av og til inne på Google Search Console. 

Hvilke plattformer jeg har jobbet mest med: 

  • Wordpress/WooCommerce/Elementor
  • Shopify
  • Magento
  • Strikingly
  • Site123

Ønsker du en ny hjemmeside?

Dersom du også trenger en ny hjemmeside, eller har planer om å lage en, har jeg også muligheten til å skaffe deg gode avtaler på forskjellige plattformer. Jeg spesialiserer meg på å opprette hjemmesider for små bedrifter og blogger som trenger en enkel løsning for oppdatering av innhold. 

Hvordan starter vi å jobbe sammen?

Ta kontakt med meg på Upwork, da kontakt og betaling vil foregå på denne frilans plattformen. Jeg jobber fra Filippinene, og Upwork gjør det enklere for oss å håndtere betalinger og kontakt, og du får faktura fra dem på tjenestene du kjøper.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.